Έχοντας εργαστεί για 20 χρόνια ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε θέσεις ευθύνης Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing και Ανάπτυξης, το 2011 η Χριστίνα Μηλιώνη εμπλούτισε την επαγγελματική της ταυτότητα με τον ρόλο του ασφαλιστικού συμβούλου ζωής στη MetLife. Διατηρεί τις ίδιες αξίες και την ίδια φιλοσοφία όλα τα χρόνια της επαγγελματικής της διαδρομής: πάντα στο κέντρο βρίσκεται ο Άνθρωπος και οι ανάγκες του! 

Έχει σπουδάσει στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Deree College) Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Ανθρώπινο Δυναμικό, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, στη σχολή πολιτικών μηχανικών έργων υποδομής και στο Πανεπιστήμιο Louisville των Η.Π.Α., από το οποίο έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο “Master of Business Administration (MBA)”.

Στη ΜetLife έχει διακριθεί με τα βραβεία:
✅ “Rookie of the Year” για την 1 η  θέση στην Ελλάδα για την παραγωγή συμβολαίων
ζωής και υγείας & την 3η  θέση στην περιφέρεια ESE
✅ 2 η  θέση στα κεφάλαια κάλυψης ζωής το 2013.

Επίσης, συμμετείχε στον Κύκλο Επιτυχημένων Ασφαλιστών το 2013, 2014, 2017, 2020,  στο Περιφερειακό Συνέδριο της ΜetLife στο Σίδνεϋ -ΕΜΕΑ Regional Convention καθώς και στο Παγκόσμιο Συνέδριο MDRT στις ΗΠΑ το 2017.

Διαρκώς αναζητά τρόπους αυτοβελτίωσης μέσω της δια βίου μάθησης και παράλληλα, βρίσκει πάντα χρόνο για εθελοντική προσφορά σε οργανισμούς που έχουν ως στόχο την παιδεία, τον πολιτισμό και την εκπαίδευση για την νεανική επιχειρηματικότητα.