Οι Έλληνες, δυστυχώς, δεν είναι εξοικειωμένοι με την πραγματική έννοια του όρου Ασφάλεια Ζωής, δηλαδή τη διασφάλιση των προστατευόμενων μελών τους, σε περίπτωση θανάτου.

Κι όμως, είναι η μόνη βεβαιότητα στη ζωή μας, απλά χωρίς να ξέρουμε το πότε.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό για μία οικογένεια να ξέρει ότι, εάν λείψει ο βασικός φορέας εισοδήματος, δεν θα διαταραχθεί η οικονομική ισορροπία των λοιπών μελών της, αφού εκ των πραγμάτων δεν είναι δυνατόν να προστατευθεί η συναισθηματική τους ισορροπία.


Η απώλεια ζωής μπορεί να προέλθει είτε από ατύχημα, είτε από ασθένεια. Καθώς οι υποψήφιοι πελάτες μας δεν θέλουν ούτε καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο αυτό, ακόμη περισσότερο δεν θέλουν να πληρώσουν γι’ αυτό.
Η πρώτη λύση, λοιπόν, είναι να τους προτείνουμε ένα φθηνό προϊόν, με υψηλά κεφάλαια κάλυψης. Αυτό το προϊόν είναι το προσωπικό ατύχημα.

Ένα γεγονός, το οποίο στατιστικά δεν έχει ηλικία, μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε, οποτεδήποτε, και να έχει τις ίδιες δυσάρεστες συνέπειες.

Ατύχημα θεωρείται κάθε γεγονός τυχαίο, εξωτερικό, βίαιο, αιφνίδιο και ξένο με την πρόθεση του ασφαλισμένου.
Μπορεί να προκαλέσει οτιδήποτε μικρό, σε κόστος και σοβαρότητα, από ένα στραμπούληγμα, κόψιμο, κάψιμο, μέχρι μία μόνιμη ανικανότητα ή ακόμη και θάνατο.


Εδώ έρχεται ο ρόλος του ασφαλιστή, να βρεθεί δίπλα στους ανθρώπους που τον έχουν εμπιστευθεί.
Συνεργαζόμενη με τη 
MetLife, περισσότερο από 22 χρόνια, νιώθω βέβαιη και ασφαλής, ότι θα μπορώ να υποστηρίξω οποιοδήποτε περιστατικό ατυχήματος ταράξει μία οικογένεια, σε βάθος πολλών ετών από τη σύναψη της ασφάλισης.
Η εταιρεία μας είναι ιδιαίτερα υγιής οικονομικά, οι όροι των συμβολαίων μας είναι ξεκάθαροι και σαφείς, αλλά το κυριότερο είναι ότι η κάλυψη που παρέχεται είναι ισόβια, ώστε οι ασφαλισμένοι μας να μπορούν να βασίζονται επάνω μας για πάντα.